Kategorie
- Dárky nejen na VánocePotěšte své blízké dárky do zahrádky
- Podzimní cibulovinyVýprodej okrasných cibulovin
-
Travní směsi a louky
Přes 170 druhů semen od certifikovaných dodavatelů
- Klíčky a microgreens
-
Okrasné rostliny
Vybírejte z téměř 1600 druhů okrasných květů!
- Léčivky a bylinky
-
Zelenina a ovoceStále je co vysévat!
Vše pro bohatou úrodu - více něž 1000 druhů semen
- BIO kvalita
-
Exotické rostliny
Vybírejte z více jak 160 druhů
- Masožravé rostliny
-
Stromy a keřePřipravte si semínka přes zimu
Čerstvá semena tuzemských i exotických odrůd
- Zahrádkářské potřeby
- Dárkové balíčky a poukazyOriginální Vánoce!
- Knihy
-
Přes 170 druhů semen od certifikovaných dodavatelů
-
-
Vybírejte z téměř 1600 druhů okrasných květů!
-
-
Vše pro bohatou úrodu - více něž 1000 druhů semen
-
-
Vybírejte z více jak 160 druhů
-
-
Čerstvá semena tuzemských i exotických odrůd
-
-
BIO Červená ředkvička - bio semena na klíčení - 30 g
Klíčky se řadí mezi významné zdroje vitamínů, minerálů, stopových prvků a esenciálních mastných kyselin, díky čemuž představují nepostradatelnou součást vyváženého jídelníčku.
Jejich pravidelná konzumace podporuje proces detoxikace a přispívá k účinné redukci tělesné hmotnosti.
Balení obsahuje 30 gramů bio semen červené ředkvičky.
Klíčky z ředkviček jsou charakteristické svou kořeněnou chutí a mají široké využití. Skvěle se hodí jako zálivka, jsou nezbytnou součástí mnoha salátů a využívají se také jako aromatické koření.
Klíčky se doporučuje je konzumovat v syrovém stavu, například jako doplněk do salátů, dekoraci pečiva, ingredienci do polévek a pomazánek, nebo pro výrobu domácích zeleninových šťáv.
Semena v bio kvalitě jsou produktem ekologického zemědělství a jsou vypěstována dle platných norem EU (CZ-BIO-002).
Návod k přípravě:
Semena nechte 3–5 dní klíčit nejlépe v klíčící misce. Dvakrát až třikrát denně je třeba semena proplachovat. Ideální teplota klíčení je kolem 18–21 °C.
Před samotnou konzumací je nutné naklíčená semena propláchnout vodou. Nespotřebované klíčky je možné uchovávat 1–2 týdny v chladničce.