BIO Sója
Sója je velmi stará luskovina, jejíž domovinou je Asie, odkud se postupně rozšířila do Evropy či Ameriky.
Je výborným zdrojem bílkovin rostlinného původu a je plnohodnotnou náhražkou živočišných bílkovin. Obsahuje velké množství zdraví prospěšných kyselin, které pomáhají snižovat hladinu cholesterolu a jsou prevencí pro onemocnění cév.
Sója má velmi blahodárné účinky na naše zdraví, a proto ji doporučujeme zařadit do jídelníčku.
Semena této výborné a zdraví prospěšné luskoviny můžete pěstovat také v BIO kvalitě.
86 Kč
Sója Green Shell v BIO kvalitě je novou ranou odrůdou sójových bobů.
Vyniká odolností proti chladu, jelikož byla pěstována na severu Evropy. Má velmi dobrou výnosnost i v chladném létě.
Sója je velice podobná fazoli....
73 Kč
Sója Tofu se vyznačuje zejména svým velmi vysokým obsahem bílkovin a představuje tak ideální surovinu pro použití ve výrobě potravin, nebo jako zelené hnojivo.
Tento typ sóji je obzvláště vhodný pro výrobu tofu, díky...
81 Kč
Sója luštinatá Hokkai Green v BIO kvalitě je velice vyhledávanou plodinou zejména pro velký obsah bílkovin, minerálů a vlákniny.
Sója je velice podobná fazoli. Na asi půl metru vysoké rostlině se tvoří silné zelené...
72 Kč
Odrůda sóji Edamame Chiba Green je známá pro svou středně ranou dozrávací dobu a patří mezi klasické odrůdy s vynikajícími výnosy velkých semen.
Původem z Japonska, tato odrůda si získala oblibu i v Severní Americe,...
88 Kč
Sója luštinatá Edamame je dnes velice oblíbená plodina plná bílkovin, minerálů a vlákniny. Určitě by proto neměla chybět ve Vašem jídelníčku.
Jedná se o ranou odrůdu, velice podobnou fazoli. Rostlina vytváří zelené...