Kategorie
- Dárky nejen na VánocePotěšte své blízké dárky do zahrádky
- Podzimní cibulovinyVýprodej okrasných cibulovin
-
Travní směsi a louky
Přes 170 druhů semen od certifikovaných dodavatelů
- Klíčky a microgreens
-
Okrasné rostliny
Vybírejte z téměř 1600 druhů okrasných květů!
- Léčivky a bylinky
-
Zelenina a ovoceStále je co vysévat!
Vše pro bohatou úrodu - více něž 1000 druhů semen
- BIO kvalita
-
Exotické rostliny
Vybírejte z více jak 160 druhů
- Masožravé rostliny
-
Stromy a keřePřipravte si semínka přes zimu
Čerstvá semena tuzemských i exotických odrůd
- Zahrádkářské potřeby
- Dárkové balíčky a poukazyOriginální Vánoce!
- Knihy
-
Přes 170 druhů semen od certifikovaných dodavatelů
-
-
Vybírejte z téměř 1600 druhů okrasných květů!
-
-
Vše pro bohatou úrodu - více něž 1000 druhů semen
-
-
Vybírejte z více jak 160 druhů
-
-
Čerstvá semena tuzemských i exotických odrůd
-
-
Stévie sladká - Stevia rebaudiana - list - 50 g
Stévie sladká je víceletá bylina dorůstající do výšky až 60 cm.
Předmětem sběru jsou listy, které z ní dělají žádanou bylinu.
Stévie má charakteristickou sladkou chuť a využívá se jako sladidlo do bylinných a ovocných čajů. Je několikrát sladší než řepný cukr a lze jí plně nahradit sacharózu. Stévie je hodnocena jako nekalorické sladidlo.
Stévie umí ochránit před vysokým tlakem, podporuje dobré trávení. Napomáhá buněčnému metabolismu, zvyšuje energetické hladiny a mentální aktivitu, má antibakteriální a protivirové účinky.
Urychluje údajně i hojení ran a zamezuje tvorbě jizev, reguluje tvorbu bakterií v ústní dutině a omezuje tvorbu zubního kazu.
Návod na přípravu:
3/4 čajové lžičky sušených listů stévie plně nahradí jednu čajovou lžičku řepného cukru.
Stévii přidáváme přímo do čajové konvičky nebo hrnečku před zalitím horkou vodou.
Složení: 100 % Stevia rebaudiana
Ustanovení nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006, o výživových a zdravotních tvrzeních nám nedovoluje informovat Vás o účincích této rostliny na Váš organismus. Informace o působení si, prosíme, dohledejte ve volně dostupných zdrojích na internetu či v literatuře.